A-kasse test


Quiz Maker – powered by Riddle

Ved du ikke hvilken A-kasse, der er den rette for dig? Tag vores A-kasse test.

Med A-kasse testen kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over de tilgængelige a-kasser – og finde den bedste a-kasse for dig.

Testen tager mellem 1-2 minutter. Her vil du besvare en række enkle spørgsmål om din faglige baggrund, situation og ønskede branche. Når du har besvaret alle spørgsmål, vil du blive præsenteret med den a-kasse, som testen har analyseret sig frem til, passer bedst til dine behov.

Testen egner sig godt som et pejlemærke, men vi anbefaler naturligvis altid, at du læser op på de enkelte a-kasser, så du kan læse om fordele og ulemper ved de enkelte organisationer.

Du kan også danne dig et overblik over alle a-kasserne og deres forskelle på vores forside.

Alle de store a-kasser er inkluderet i testen. Hvis du hellere vil læse om dem enkeltvis, kan du gøre det her.

Billigste eller bedste a-kasse?

Når du skal vælge en A-kasse, skal du gøre dig en række overvejelser.

  • Skal du vælge en fagspecifik A-kasse eller en tværfaglig?
  • Vil du forhandle din egen løn eller vil du have indflydelse på overenskomstforhandlingerne?
  • Er det vigtigste for dig at spare penge på det månedlige kontingent eller er det vigtigere, at du får bestemte medlemsfordele såsom lønsikring eller opkvalificerende kurser?

Hos A-kasse Eksperten finder du de aktuelle priser og oplysninger om alle de danske A-kasser. Så du altid kan tage en informeret og velbegrundet beslutning, når du skal finde din første – eller en ny – A-kasse.

Sådan behandler vores A-kasse test din data

A-kasse testen er lavet med quizprogrammet, Riddle.

Al datahåndtering sker på Riddles ende, og quizzen er sat sådan op, at den overholder persondataloven og de krav, der stilles i forhold til persondataforordningen (GDPR).

Testen i sig selv indhenter ingen personfølsom data, men vi har adgang til aggregerede resultater, som kan benyttes til at videreudvikle og forbedre testen yderligere.

Du kan læse mere om, hvordan din data og besvarelser af testen behandles her.