BFA

Trustpilot score: 2.7


Hvad er BFA a-kasse?

Byggefagenes arbejdsløshedskasse (i daglig tale BFA) er en fagspecifik a-kasse og dens medlemmer beskæftiger sig i byggebranchen. A-kassen har et samarbejde med fagforbundne: Blik- og rørarbejderforbundet, Malerforbundet, Fiskernes Forbund og Dansk Artist Forbund. Det er også medlemmerne af disse fagforeninger BFA a-kassen er målrettet.

A-kassen gør sig bemærket på at være fagspecifik for byggebranchen. Derudover gør de sig også bemærket på deres stærke bånd med fagforeninger i byggebranchen.

BFA

Optager: byggefaglige

Trustpilot score: 2.7

Samlet pris.

511

kr/md

Bliv medlem

Prisklasse

Prisen på a-kassen kan varier afhængig af hvilken branche medlemmet er beskæftiget i, samt hvilket område. De kan ikke beskrives som en billig a-kasse.

Deres medlemmer vælger dem grundet medlemsfordele og ikke pris. Vi gør opmærksom på at prisen der oplyses er en gennemsnitspris, og at din endelig pris kan varier afhængig af fagområde samt hvilken afdeling du er tilknyttet.

Pris for a-kasse: 511 kr. – pr. måned


Tilbud til studerende? Ja
Tilbydes fagforening? Nej
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Antal medlemmer i 2019:  18.000


Hvem skal vælge BFA a-kasse?

A-kassen er fagspecifik og dens medlemmer gør sig bemærket på at være tilknyttet et af følgende fagforbund: Blik- og Rørarbejderforbundet, Malerforbundet, Fiskernes Forbund og Dansk Artist Forbund. Er du medlem af en af disse fagforbund burde du klart give a-kassen et kig, da det er deres medlemmer a-kassen er henvendt.

Er du beskæftiget i byggebranchen men søger noget andet, burde du måske give nogle af de andre a-kasser der er henvendt byggebranchen et kig. Her findes bl.a. Dansk Metal, Dansk El-forbund eller 3F, der ligeledes håndtere medlemmer i byggebranchen. Nedenfor har vi givet et par eksempler på hvad et typisk BFA medlem beskæftiger sig med:

  • Fiskeri
  • Maler
  • Blikkenslager
  • VVS arbejder
  • Maler
  • Kunstner

Hvorfor BFA a-kasse?

Du skal vælge dem fordi du er medlem af en af de fagforbund de danner samarbejde med, og ønsker et dynamisk samarbejde mellem din fagforening og a-kasse. En anden grund til at vælge BFA (hvis du er medlem af deres samarbejdspartnere) er deres høje kompetencer og erfaringer med de fagområder de varetager.

Hvis du er i tvivl om BFA er den rigtige a-kasse for dig, så husk at du altid kan tage vores store a-kasse test.


Medlemsfordele

De har en del medlemsfordele tilpasses folk i byggebranchen. Nedenfor har vi samlet deres stærkeste medlemsfordele:

  • Stærkt samarbejde med fagforbund
  • Jobrette uddannelse for ledige medlemmer
  • Kurser for ledige
  • Fagspecifik (stærk viden og erfaring med deres fagområde)