DANA

Trustpilot score: 0


DANA er fusioneret med Frie

Pr. 1. januar 2020 er DANA fusioneret med Frie (tidl. Frie Funktionærer). Det betyder, at hvis du har været medlem af DANA, er du nu overgået til Frie.

Hvad er DANA a-kasse?

DANA er en af de gule a-kasser. Deres historier går tilbage til 1976, hvor de siden har opbygget erfaringer med rådgivning og hjælp til selvstændige. Selvom det er en gul kasse og du ikke behøver at være beskæftiget i en bestemt branche, er den stadig fagspecifik i sin målgruppe, da den henvender sig til selvstændige.

De gør sig bemærket på at være en a-kasse der har opbygget kompetencer og viden med det at være selvstændige. Dette gør at de har gode erfaringer bl.a. med at sætte deres medlemmer ind i dagpengereglerne for selvstændige. Disse kan nemlig være ret kringlede.

DANA

Optager: selvstændige

Trustpilot score: 0

Samlet pris.

587

kr/md

Bliv medlem

Prisklasse

Selvom de er en gul a-kasse, der normaltvist er billig, er det ikke det de konkurrere på. De tilbyder høj kvalitet af rådgivning samt kurser af selvstændige, det er også disse faktorer de skiller sig ud på. De ligger i den dyre ende af a-kasserne:

Pris for A-kasse: 597 kr. – pr. måned


Tilbud til studerende? Nej
Tilbydes fagforening? Nej
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Medlemstal i 2019: 28.000


Hvem skal vælge DANA a-kasse?

DANA beskæftiger sig med at hjælpe selvstændige. Der er ikke nogen bestemt branche deres medlemmer beskæftiger sig med. Derfor er der ikke et bestemt fagområde deres medlemmer beskæftiger sig med. Det eneste der er sikkert er deres medlemmer er selvstændige.

De fleste medlemmer vælger altså DANA, fordi de er selvstændige og har brug for en a-kasse med høj erfaring og viden på dette område.

Typiske DANA medlemmer er:

  • Selvstændige
  • Direktør
  • Medlemmer med planer om at blive selvstændig

Hvorfor DANA a-kasse?

Du skal vælge dem hvis du står som selvstændig eller direktør, og leder efter en a-kasse der kan give dig rådgivning og vejledning med det at være selvstændig. Eller hvis du har brug for hjælp til de meget besværlige dagpengeregler der gælder selvstændige.

Hvis det ikke har den største betydning for dig, burde du måske overvejer at finde en a-kasse der beskæftiger sig med dit fagområde. Hvis du er i tvivl om hvilken a-kasse du skal vælge, så husk at du altid kan tage vores a-kasse test. Det vigtigste er du finder den a-kasse der skaber tryghed for dig.


Medlemsfordele

De har en lang række medlemstilbud, kurser og rådgivning tilpasset selvstændige. Nedenfor har vi samlet nogen af DANA’s stærkeste medlemsfordele for selvstændige:

  • Fagspecigik rådgivning for selvstændige
  • Kurser (f.eks. i at markedsføre sig og salgsteknikker)
  • Events
  • Forretningsrådgivning
  • Karrier rådgivning
  • Gratis brug af DANA net

Anmeldelser på TrustPilot

Du kan læse flere anmeldelser af DANA på TrustPilot.