Det Faglige Hus

Trustpilot score: 4.4


Hvad er Det Faglige Hus?

Det Faglige Hus er en af de nyere a-kasser, og de er blandt de gule fagforeninger. Det vil sige at de som fagforening ikke deltager aktivt i nogle politiske sager, eller har politiske tillidsfolk ansat.

Man kan sige at de er neutrale. Dette er i manges øjne en stor fordel, da der er derfor ikke bliver investeret i politik, og det gør at priserne kan holdes lave, og fokus kan rettes imod den basale dækning.

Det Faglige Hus

Optager: alle

Trustpilot score: 4.4

Samlet pris.

548

kr/md

Bliv medlem

Prisklasse

Det Faglige Hus er blandt de billigste når man kigger på A-kasse og fagforening samlet.

A-kasse: 479.- pr. måned
A-kasse + Fagforening: 548.- pr. måned


Tilbud til studerende? Ja
Tilbydes fagforening? Ja
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Medlemstal i 2017: 109.511


Hvem skal vælge Det Faglige Hus?

Det Faglige hus er en tværfaglig A-kasse, og de passer bedst til dem der søger en billig løsning. Hvis det absolut vigtigste for en er at være dækket ind, så er det et super godt valg. Hvis man derimod ønsker udvidet rådgivning, mange arrangementer, effektiv kundeservice, så skal man måske overveje at vælge en af de A-kasser med fokus på dette.

De passer rigtig godt til den gennemsnitlige dansker der gerne vil have en billig A-kasse og fagforening. Der kan spares op imod 400-500 kr. månedligt i modsætning til nogle af de røde fagforeninger, hvor man i nogle erhverv er nødsaget til at være medlem et specifikt sted.

Medlemmerne hos Det Faglige Hus har en lang række forskellige beskæftigelser, og eftersom at det er en fuldkommen tværfaglig A-kasse, så kan alle blive medlem.

  • Alle kan blive medlem

Hvorfor Det Faglige Hus?

Som nævnt ovenfor, så passer Det Faglige Hus rigtig godt til dem der ønsker den billigste løsning. Hvis man ikke har behov for at være meget i kontakt med fagforeningen, og man ikke regner med at blive arbejdsløs i det næste stykke tid, så er pris et vigtigt aspekt.

Ydermere, så har de nogle gode rabatordninger og aftaler med bla. forsikringsselskaber som kan skabe nogle gode synergieffekter i privatøkonomien.Medlemsfordele

Der er en del gode medlemsfordele, og nogle af dem kan spare en yderligere penge. Nedenfor ses nogle eksempler på de fordele man får når man er medlem.

  • Tilbudsshop
  • Gratis billetter til topsport
  • Bliv forsikret billigt
  • Ferie og rejser
  • Hjælp i diverse situationer

Ofte stillede spørgsmål om Det Faglige Hus

Kan man få andre forsikringer gennem Det Faglige Hus?

Som medlem af deres fagforening får du en heltidsulykkesforsikring. Du kan derudover også tilkøbe lønsikring og få rabat på en række andre forsikringsformer gennem dit medlemskab.

Hvordan kontakter jeg Det Faglige Hus’ A-kasse?

Du kan ringe til Det Faglige Hus’ A-kasse-afdeling på 76 10 93 03. Ellers kan du bruge kontaktformularen på deres hjemmeside.


Anmeldelser på TrustPilot

Du kan læse flere anmeldelser af Det Faglige Hus på TrustPilot.


Sammenlign A-kasser på A-kasse Eksperten

Hos A-kasse Eksperten kan du hurtigt og nemt sammenligne priser, dækning og andre vigtige forhold hos de mange A-kasser. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik og finde den A-kasse, der passer bedst til dig og dit fag.