Det Faglige Hus

Trustpilot score: 4.4


Hvad er Det Faglige Hus?

Det Faglige Hus er en nyere tværfaglig A-kasse.

Organisationen blev grundlagt i 1988, og er desuden også en gul fagforening. Det betyder, at de ikke aktivt deltager i overenskomstforhandlingerne, og ikke involverer sig i politiske sager eller har krav om tillidsfolk på de enkelte arbejdspladser. Det betyder, at de enkelte medlemmer har total frihed til at forhandle deres løn og arbejdsforhold på egen hånd.

Dette minimerer administrativt arbejde, og er med til at holde prisen på både deres A-kasse- og fagforeningskontingent nede. De er derfor også blandt de billigste A-kasser på markedet.

Det Faglige Hus

Optager: alle

Trustpilot score: 4.4

Samlet pris.

548

kr/md

Bliv medlem

Prisklasse

Det Faglige Hus er blandt de billigste, både når det gælder det månedlige kontingent til A-kassen, og hvis du vælger at samle din A-kasse og fagforening hos dem.

De tilbyder desuden 3 måneders gratis medlemskab, hvis du melder dig ind i deres A-kasse og fagforening.

A-kasse: 479.- pr. måned
A-kasse + Fagforening: 548.- pr. måned


Tilbud til studerende? Ja
Tilbydes fagforening? Ja
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Medlemstal i 2018: 140.000


Hvem skal vælge Det Faglige Hus?

Det Faglige hus er en tværfaglig A-kasse, og passer bedst til dem, der søger en billig løsning.

Hvis du i forvejen, føler dig sikker i din jobfremtid og udsigter – og derfor ikke har brug for rådgivning eller at have indflydelse på overenskomstforhandlingerne – er Det Faglige Hus et godt valg.

Hvis man derimod ønsker udvidet rådgivning, netværksmuligheder og opkvalificering, så skal man måske overveje en anden A-kasse.

Hvis du søger en billig og enkelt A-kasse/fagforening, er de den rette til dig. Du vil nemt kunne spare op i mod 400-500 kr. om måneden, sammenlignet med de fagspecifike røde A-kasser og fagforeninger.

Medlemmerne hos Det Faglige Hus har en lang række forskellige beskæftigelser, og eftersom at det er en fuldkommen tværfaglig A-kasse, kan alle blive medlem.

  • Alle kan blive medlem

Hvorfor Det Faglige Hus?

Som nævnt ovenfor, så passer Det Faglige Hus rigtig godt til dem, der ønsker den billigste løsning.

Hvis man ikke har behov for at være meget i kontakt med fagforeningen, og man ikke regner med at blive arbejdsløs i det næste stykke tid, så er pris et vigtigt aspekt.

Ydermere, har de en række gode rabatordninger og aftaler med bl.a. forsikringsselskaber, som kan være med til at give dig yderligere besparelser og sænke de faste udgifter i din privatøkonomi.

Hvis du er i tvivl om hvilken A-kasse, der er den rette for dig, kan du altid tage vores store A-kasse test eller sammenligne priser og tilbud fra de forskellige A-kasser på vores forside.


Medlemsfordele

Rabat og pengebesparelser er hovedfokus for Det Faglige Hus’ medlemsfordele. Det omfatter blandt andet:

  • Tilbudsshop
  • Gratis billetter til topsport
  • Billige forsikringer
  • Tilbud på ferier og rejser

Ofte stillede spørgsmål om Det Faglige Hus

Kan man få andre forsikringer gennem Det Faglige Hus?

Som medlem af deres fagforening får du en heltidsulykkesforsikring. Du kan derudover også tilkøbe lønsikring og få rabat på en række andre forsikringsformer gennem dit medlemskab.

Hvordan kontakter jeg Det Faglige Hus’ A-kasse?

Du kan ringe til Det Faglige Hus’ A-kasse-afdeling på 76 10 93 03. Ellers kan du bruge kontaktformularen på deres hjemmeside.


Anmeldelser på TrustPilot

Du kan læse flere anmeldelser af Det Faglige Hus på TrustPilot.


Sammenlign A-kasser på A-kasse Eksperten

Hos A-kasse Eksperten kan du hurtigt og nemt sammenligne priser, dækning og andre vigtige forhold hos de mange A-kasser. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik og finde den A-kasse, der passer bedst til dig og dit fag.