Teknisk Landsforbund

Trustpilot score: 3


Hvad er Teknisk Landsforbund a-kasse?

Teknisk landsforbund a-kasse (eller TL) er en faglig organisation der blev grundlagt i 1919. Da det er en faglig organisation, betyder det at de både har en A-kasse og en fagforening tilknyttet. Deres a-kasse er også kendt under navnet: Teknisk A-kasse.

A-kassen gør sig bemærket på at tilbyde hjælp og redskaber til medlemmer der beskæftiger sig med tekniske fag. Det betyder også at deres medlemmer skal beskæftige sig med arbejdsopgaver af teknisk karakter, det kunne f.eks. være alt for: Designer til bygge koordinator.

Teknisk Landsforbund

Optager: teknikere

Trustpilot score: 3

Samlet pris.

894

kr/md

Bliv medlem

Prisklasse

Teknisk Landsforbund konkurrerer ikke umiddelbart på pris. Selvom de ikke konkurrere på pris og er en faglig organisation, har de stadig en fin A-kasse pris. De sig bemærket på at have høj viden med tekniske fag, samt at have en række stærke samarbejdspartnere. Det er også disse faktorer de konkurrer på.

Pris for a-kasse: 501 kr. – pr. måned
Pris for a-kasse med fagforening: 894 kr. – pr. måned


Tilbud til studerende? Ja
Tilbydes fagforening? Ja
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Medlemstal i 2019: 25.000


Hvem skal vælge Teknisk Landsforbunds a-kasse?

Teknisk Landsforbunds medlemmer beskæftiger sig med tekniske fagområder. De har typisk en videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse og er beskæftiget med byggeri, produktion, formgivning eller design.

”Teknik” er et ret bredt begreb. Derfor har vi nedenfor givet et par eksempler på hvad et typisk medlem af Teknisk Landsforbund beskæftiger sig med:

 • Designer
 • Produktionschef
 • Bygge koordinator
 • Produktions koordinator
 • Grafisk Design
 • Programmør
 • Lyddesigner

Hvorfor Teknisk Fagforbund a-kasse

Du skal vælge Teknisk Landsforbund hvis du beskæftiger dig med et teknisk fagområde, og ønsker en a-kasse med høj viden og erfaring med netop dette. En anden god grund til at vælge teknikernes a-kasse er deres gode samarbejdspartnere i erhvervslivet bl.a. ALKA forsikring.

Har du nogen andre værdier og er det noget andet du søge fra din a-kasse. Så husk at du kan sammenligne priser og få et overblik over a-kasser på vores side. Du kan også tage vores store a-kasse test for at blive klogere på hvilken a-kasse der passer bedst til dig.


Medlemsfordele

Teknisk Landsforbund har en del fordele, dog skal det gøres klart, at deres bedste medlemsfordele kræver at du er medlem af både a-kassen og fagforeningen. Vi har derfor kun samlet medlemsfordele for dem der kun er tilknyttet a-kassen, dem kan du se nedenfor:

 • Rådgivning til jobansøgning og CV
 • Kurser
 • Høj Faglig viden med de fag deres medlemmer beskæftiger sig med
 • Mulighed for videreuddannelse under ledighed

Ofte stillede spørgsmål om Teknisk Landsforbund

Hvordan kontakter jeg Teknisk Landsforbund?

Teknisk Landsforbund har afdelinger overalt i Danmark. Hvis du skal i kontakt med Teknisk Landsforbund, skal du derfor kontakte din lokalafdeling.

Du finder listen over afdelinger her.

Forsikring gennem Teknisk Landsforbund?

Som medlem af Teknisk Landsforbund kan du få rabat og medlemsfordele hos TJM Forsikring.


Anmeldelser på TrustPilot

Du kan læse anmeldelser af Teknisk Landsforbund på TrustPilot.


Sammenlign A-kasser på A-kasse Eksperten

Hos A-kasse Eksperten kan du hurtigt og nemt sammenligne priser, dækning og andre vigtige forhold hos de mange A-kasser. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik og finde den A-kasse, der passer bedst til dig og dit fag.