Teknisk Landsforbund (TL)

Trustpilot score: 3


Hvad er Teknisk Landsforbund a-kasse?

Teknisk landsforbund (eller TL) blev grundlagt i 1919, og er en faglig organisation og fagforening for teknikere, designere og konstruktører.

Deres A-kasse er også kendt under navnet Teknisk A-kasse.

A-kassen udmærker sig ved at tilbyde specialiseret jobhjælp til medlemmer med en teknisk baggrund, erfaring og uddannelse.

Kort sagt, så kender A-kassen de tekniske fag og jobmarkedet. De har et stærkt netværk i bygge- og håndværksbranche, som gør, at de har let ved at sætte deres ledige medlemmer i kontakt med tillidsrepræsentanter og lokale virksomheder, som har behov for designere, byggekoordinatorer og andre tekniske fagpersoner.

No posts here!


Prisklasse

Som fagforbund for en højt specialiseret faggruppe, ligger priserne hos Teknisk Landsforbund også noget højere end hos mange andre A-kasser.

Som A-kasse har de behov for en høj viden om de tekniske fagområder, et netværk og samarbejder med lokale virksomheder i hver enkelt kreds og et dybdegående kendskab til udviklinger på arbejdsmarkedet for teknikere og konstruktører.

På trods af alt dette er de bestemt ikke blandt de dyreste.

Pris for a-kasse: 501 kr. – pr. måned
Pris for a-kasse med fagforening: 894 kr. – pr. måned


Tilbud til studerende? Ja
Tilbydes fagforening? Ja
Tilbydes lønsikring? Ja

Medlemmer

Medlemstal i 2020: 25.000


Har Teknisk Landsforbund en fagforening?

Ja, Teknisk Landsforbund er også en fagforening.

Kontingentet for medlemskab af deres fagforening er 393 kr. om måneden.

Som medlem af deres fagforening bliver du dækket af deres overenskomst, og du får fordelagtige rabatter samt karriererådgivning.

Fagforeningen er en del af FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation).


Hvem skal vælge Teknisk Landsforbund a-kasse?

Teknisk Landsforbunds medlemmer beskæftiger sig med tekniske fagområder. De har typisk en videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse og er beskæftiget med byggeri, produktion, formgivning eller design.

”Teknik” er et ret bredt begreb. Derfor har vi nedenfor givet et par eksempler på, hvad et typisk medlem kunne beskæftige sig med:

 • Designer
 • Produktionschef
 • Byggekoordinator
 • Produktionskoordinator
 • Grafisk design
 • Programmør
 • Lyddesigner

Hvorfor vælge Teknisk Fagforbund som a-kasse?

Du bør blive medlem af Teknisk Landsforbund, hvis du vil arbejde inden for et teknisk fagområde, har en kvalificerende uddannelse og ønsker en A-kasse, som hurtigt kan sætte dig i kontakt med mulige arbejdspladser.

De ved meget om faget og har et solidt netværk takket være deres ni lokalafdelinger fordelt over hele Danmark og tillidsrepræsentanter, som ved, hvornår der er brug for nye medarbejdere i deres virksomhed.

En anden god grund til at vælge teknikernes a-kasse er deres gode samarbejdspartnere i erhvervslivet bl.a. ALKA Forsikring.

Hvis du endnu ikke er sikker på om, de er den rette A-kasse for dig, kan du altid sammenligne priser og få et overblik over de andre a-kasser på vores side. Du kan også tage vores store A-kasse test for at blive klogere på hvilken A-kasse, der passer bedst til dit fag og arbejdssituation.


Medlemsfordele

Teknisk Landsforbund har en del fordele. Det skal dog gøres klart, at deres bedste medlemsfordele kræver, at du er medlem af både a-kassen og fagforeningen. Vi har derfor kun samlet medlemsfordele for dem, der kun er tilknyttet a-kassen. Dem kan du se nedenfor:

 • Rådgivning til jobansøgning og CV
 • Hjælp til uopfordret ansøgninger – lister over de lokale virksomheder, som har teknikere, designere og konstruktører ansat.
 • Kurser
 • Høj faglig viden om de tekniske fag og arbejdspladser
 • Mulighed for videreuddannelse under ledighed

Ofte stillede spørgsmål om Teknisk Landsforbund

Hvordan kontakter jeg Teknisk Landsforbund?

Teknisk Landsforbund har afdelinger overalt i Danmark. Hvis du skal i kontakt med Teknisk Landsforbund, skal du derfor kontakte din lokalafdeling.

Du finder listen over afdelinger her.

Forsikring gennem Teknisk Landsforbund?

Som medlem kan du få rabat og medlemsfordele hos TJM Forsikring.


Anmeldelser på TrustPilot

Du kan læse anmeldelser af Teknisk Landsforbund på TrustPilot.


Sammenlign A-kasser på A-kasse Eksperten

Hos A-kasse Eksperten kan du hurtigt og nemt sammenligne priser, dækning og andre vigtige forhold hos de mange A-kasser. Det betyder, at du let kan danne dig et overblik og finde den A-kasse, der passer bedst til dig og dit fag.