Om os

Hvem er A-kasse Eksperten?

A-kasse Eksperten er en side, der sammenligner forskellige a-kasser, så du lettere kan finde den a-kasse, som matcher dit fag og behov.

Vi er i dag ejet og opereret af Compriso, som også driver en række andre sammenligningstjenester på nettet. Vores overordnede mål er at skabe klarhed og give vores besøgende et retvisende vurdering af produkter og ydelser fra flere udbydere inden for en række forskellige områder.

I Danmark eksisterer der et utal af a-kasser. Det kan være lidt af en jungle at prøve at finde ud af den rigtige til dig. De mange tværfaglige a-kasser konkurrerer især med de fagspecifikke a-kasser om at give det bedst mulige service og fordele til deres medlemmer.

A-Kasse-Eksperten blev dannet i 2017, med henblik på at give lønmodtagerne en sammenligningsportal med kvalitet, tryghed og lønmodtageren i centrum.

Vores mål er at hjælpe lønmodtagere til at finde den rigtige a-kasse, der kan give dem tryghed og ro i sindet. Det mål begyndte vores unge ambitiøse team af eksperter på at realisere i 2017. Siden der har vi hjulpet danskerne trygt videre til den rigtige a-kasse.

Vi stræber efter at blive danskernes fortrukne sammenligningsportal af a-kasser.

Hvad laver vi? 

Vi har siden 2017 hjulpet danskere med at finde den rigtige a-kasse, der opfylder den enkelte lønmodtagers behov. Vi sammenligner selvfølgelig på priser, men en god a-kasse er så meget mere end bare sit kontingent.

Vores sammenligningsportal gør det derfor muligt for dig at læse op på fordele og ulemper ved de enkelte fagorganisationer, klager og medlemstilfredshed samt aktuelle sager vedr. a-kasser og det danske arbejdsmarked.

Vi hjælper blandt andet oogså de danske lønmodtagere ved at skrive guides og indlæg, der ofte er rettet mod nyledige. Det gælder blandt andet aktuelle problemstillinger; besværlige processer, man skal igennem som ledig og hvordan man hurtigt og nemt kommer videre til et nyt arbejde.

Er du en af de mange danskere, der er i tvivl om du er tilmeldt den rigtige a-kasse, så kan vi også hjælpe dig!

Du kan blandt andet tage vores store a-kasse test, for at blive klogere på, om du er tilmeldt den rigtige a-kasse.

Vi har lønmodtageren i fokus

A-Kasse Eksperten er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en fortjeneste hver gang, vi henviser en læser til en a-kasse, som de vælger at blive medlem i.

A-kasserne har ingen redaktionelt indflydelse. Vi har derudover også aftaler med en række forskellige fagorganisationer. Vi er derfor ikke underlagt en bestemt a-kasse. Alt vores indhold består alt kun af vores egen vurderinger og anbefalinger.

Det betyder, at du som lønmodtager er sikret, at vi har et neutralt standpunkt og at vores anbefalinger tager hensyn til dine behov og interesser.

Vi er tilpasset alle former for lønmodtagere

Om du er funktionær, håndværker, servicemedarbejder eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe. Vi sammenligner og laver løbende vurderinger af alle slags a-kasser og fagområder. Det betyder, at du – uanset dit stilling – kan finde viden, rådgivning og hjælp her på vores hjemmeside.

Du kan f.eks. tage et kig i vores ordbog og se om du har styr alle begreberne forbundet med arbejdsmarkedet.

Du er altid velkommen til at følge os på Facebook.

Ønsker du at komme i kontakt med os, er du velkommen til at kontakte os på følgende E-mail:  info@compriso.com


Akasse-eksperten.dk er drevet af:

Compriso ApS

CVR: 36507012

Bredgade 23 B 4, 1260 København K