Om os

Hvem er vi?

Vi er en side der laver sammenligninger af a-kasser, og informerer om fordelene forbundet med de forskellige a-kasser.

Vi dannede A-Kasse-Eksperten i 2017, med det henblik på, at give lønmodtagerne en sammenligningsportal med kvalitet, tryghed og lønmodtageren i centrum.

Vores mål er at hjælpe lønmodtagere til at finde den rigtige a-kasse, der kan give dem tryghed og ro i sindet. Det mål begyndte vores unge ambitiøse team af eksperter på, at realisere i 2017. Siden der har vi hjulpet danskerne trygt videre til den rigtige a-kasse.

Vi stræber efter at blive danskernes fortrukne sammenligningsportal af a-kasser, hvilket vi ser realistisk at indfri, inden udgangen af kalenderåret 2019.

Hvad laver vi? 

Vi har siden 2017 hjulpet danskere med at finde den rigtige a-kasse, der opfylder den enkelte lønmodtagers behov. Det har vi gjort ved brug flere elementer i vores strategi. Dels har vi hjulpet lønmodtagere med vores prissammenligning, men vi er meget mere end en sammenligningsportal.

Vi har bl.a. også hjulpet de danske lønmodtagere, gennem vores guides og indlæg. Disse sætter fokus på nutidens aktuelle problemstillinger, og elementer forbundet med en a-kasse.

Er du en af de mange danskere, der er i tvivl om du er tilmeldt den rigtige a-kasse, så kan vi også hjælpe dig! Du kan tage vores store a-kasse test, for at blive klogere på, om du er tilmeldt den rigtige a-kasse.

Vi har lønmodtageren i fokus

A-Kasse Eksperten drives ved, at vi har en fortjeneste når vi hjælper en kunde, med at blive medlem af den rigtige A-Kasse. Vi er ikke underlagt en bestemt A-Kasse. Vi har ligeledes den samme aftale med alle a-kasserne. Det gør med andre ord, at vi forholder os neutralt og ikke tager organisationenes parti. Det betyder at du som lønmodtager er sikret, at vi har et neutralt standpunkt og at vores anbefalinger er med lønmodtageren i fokus.

Vi er tilpasset alle former for lønmodtagere

Om du er funktionær, håndværker, servicemedarbejder eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe. Vi sammenligner og laver test’s af alle typer a-kasser. Dermed er du uanset din stilling, sikret at du kan søge viden, rådgivning og hjælp med kvalitet i, på vores hjemmeside. Du kan f.eks. tage et kig i vores ordbog og se om du har styr alle begreberne forbundet med arbejdsmarkedet.

Du er altid velkommen til at følge os på Facebook.

Ønsker du at komme i kontakt med os, er du velkommen til at kontakte os på følgende E-mail:  info@compriso.com


Akasse-eksperten.dk er drevet af:

Compriso ApS

CVR: 36507012

Bredgade 23 B 4, 1260 København K