ANMELDELSE: Bedste a-kasser i 2020

Er du i tvivl om hvilken A-kasse, der er den rette for dig? Eller vil du bare gerne have en sammenligning af de bedste A-kasser i 2020?

Så læs videre.

I denne artikel anmelder vi de bedste A-kasser på markedet, inden for din situation og erhverv.

Hvordan har vi lavet denne anmeldelse af de bedste A-kasser?

Inden du begynder at læse artiklen, skal vi først og fremmest én ting fast.

En A-kasse fungerer allerbedst, når den kender din uddannelse og fagområde. Det gør, at de kender din situation og arbejdsomstændigheder bedst. Derfor opfordrer vi dig til at finde én der passer til dit erhverv, uanset om du er studerende, arbejder med marketing, IT, eller bogføring.

Det sagt, så er der i dag mange gode tværfaglige eller brede A-kasser, der kan favne medlemmer fra mange forskellige brancher. Det er især vigtigt i dag, hvor grænserne mellem arbejdsområder og brancher bliver mere og mere udvisket.

Vores anmeldelse sammenligner derfor A-kasserne efter deres fælleskriterier: kundetilfredshed, medlemsfordele og priser.

Hvad er en A-kasse?

A-kasse er en forkortelse af “Arbejdsløshedskasse”. Den fungerer som et sikkerhedsnet, hvis du skulle stå uden arbejde og indtægt.

Står du i førnævnte situation, er det A-kassen, der står for udbetalingen af dagpenge til dig. Med dagpengene følger sine egne regler, men de er ofte mildere – og dagpengesatsen er højere – end hvis du skulle ende på kontanthjælp. Der findes et utal af A-kasser, som besidder hver deres kompetencer – det er blot vigtigt at finde én der passer dig!

De bedste A-kasser i Danmark 2020

#1 – Frie: 5/5


Et medlemskab hos Frie (tidl. Frie Funktionærer) er for alle!

Denne A-kasse henvender sig til alle former for lønmodtagere der ønsker optimal service og sikring. Frie Funktionærer tilbyder ligeledes en fagforening der er blevet kåret som den bedste fagforening i Danmark flere gange, hvilket afspejles af deres høje ekspertiseniveau.

Hos Frie Funktionærer er priserne i højsædet, og derfor kan du blive tilmeldt deres A-kasse for blot 486,- om måneden. Er du studerende, har du endda mulighed for gratis A-kasse, når du er under uddannelse. Som et bonus, tilbyder Frie Funktionærer spændende arrangementer såsom koncerter, foredrag og teaterforestillinger, til gode priser. Yderligere tilbydes der kurser, og professionel hjælp til jobsøgning.

Frie er blandt de bedste A-kasser i 2020

#2 – CA A-kasse: 4/5


CA er den ideelle A-kasse til dig, som har en akademisk uddannelse, eller er i gang med én.

CA stræber efter at yde den bedste kvalitet, og service for deres medlemmer, og er ligeledes konkurrencedygtige på priser. CA henvender som førnævnt sig til akademikere, men særligt inden for fag som marketing, økonomi, IT og kommunikation. Dette gør de for ikke at gå ned på kvalitet. Udover blot at tilbyde A-kasse, tilbyder CA også kurser, og webinarer om bogføring, kontrakthåndtering og mindfulness m.m. På deres hjemmeside kan du læse mere om medlemskaber og priser.

CA er blandt de bedste A-kasser for 2020

 

#3 – Business Danmark Score: 4/5


En A-kasse hos Business Danmark er for dig, der har marketing og salg som sit hovederhverv.

Business Danmark har særligt fokus på faglighed, og hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage på arbejdsmarkedet. Derfor tilbydes der rådgivning, coaching, kurser m.m., som øger dine arbejdsmæssige kvalifikationer. Business Danmarks A-kasse har lav ledighed, sammenlignet med landsgennemsnittet, hvilket klart placerer dem i toppen af de danske A-kasse udbydere.

For kun 470,- om måneden kan du blive tilmeldt deres A-kasse, og tilmelder du dig ligeledes deres fagforening får du en af Danmarks bedste kombinationsløsninger.

Er du under uddannelse kan du tilmelde dig A-kassen gratis, dog skal du sørge for at tilmelde dig 12 måneder inden endt uddannelse.

Business Danmark er blandt de bedste A-kasser for 2020


Således har denne guide præsenteret tre anbefalingsværdige A-kasser, som giver dig den bedste dagpengesikkerhed, hvis du bliver ledig på arbejdsmarkedet.

Gældende for alle tre, er at de er førende inden for feltet, da de alle besidder dyb ekspertise, og har en høj kundetilfredshed. Dog er det vigtigt at du vælger én, der passer til din karriere, således at du kan få den bedste service for pengene. Yderligere bør du medtænke, hvor du finder de bedste kurser indenfor coaching, bogføring og marketing m.m., da disse kan forbedre dine personlige kvalifikationer til arbejdsmarkedet. Sørg for at finde den a-kasse, som iklæder dig det bedste arbejdstøj – så er du sikret.

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning efter den bedste A-kasse!